OUTFIT - SLIK DU IKKE HAR SETT FØR (HEELS AND WHEELS)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

OUTFIT - SLIK DU IKKE HAR SETT FØR

Jeg er ganske sikker på at du ikke har sett et outfit-innlegg i rullende utgave? Rullestolbrukere kan nemlig også posere og poste innlegg om klær og mote. I USA er det hundrevis, kanskje tusenvis, av jenter og gutter som driver Instagram-kontoer om mote og inspirasjon. Jeg synes at det er helt fantastisk, fordi det bidrar til å skape variasjon og nyanser i sosiale medier. En rullestol er jo faktisk bare en persons alternativ til ben. Mote kan være like lekkert, sexy og inspirerende på hjul som gående. 

 

Det mest positive ved å være rullestolbruker er at skoene dine alltid ser splitter nye ut.

 

 

 

Lille Cliff leder heldigvis fokuset bort fra rullestolen.

 


 

Jeg er heldig som kan gå på egne ben, men likevel avhenger jeg i stor grad av rullestolen min. I tiden fremover ser jeg frem til å poste fine høstbilder både fra et rullende og gående perspektiv. Jeg, som hvilken som helst funksjonsfrisk jente, elsker klær og mote. Kanskje kan jeg skape litt motivasjon på klesfronten?

- Ine

Heels and Wheels


 • 02.10.2017 kl.16:24
  Veldig fint antrekk. Passet deg godt:) du er tøff som viser seg frem<3
  02.10.2017 kl.18:57
  Lise Brevik: Takk for kommentaren din. Det var hyggelig du likte det!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Ine Vedeld

  Bloggen er skrevet fra et rullende og gående perspektiv. Med på laget har jeg min lille hund, Cliff. Sammen ønsker vi å inspirere og motivere. Målet vårt er å opplyse om "annerledesheter", helse og politikk innen helse/omsorg. Les mer om min historie i menyen - "om meg".
  Ine


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta