ET ELEKTRISK OUTFIT (HEELS AND WHEELS)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

ET ELEKTRISK OUTFIT

Jeg har fått min første elektriske rullestol, noe som er like merkelig for meg som det hadde vært for deg. Etter femten år var jeg altså endelig klar for å "ta steget". Det tok sin tid å akseptere at jeg trengte elektrisk rullestol. En elektrisk rullestol føles nemlig veldig mye verre enn en manuell rullestol. Sykdomsfokus-barometeret sprenges i forhold til en litt mer diskret rullestol.  I mange år har jeg tenkt at jeg ville bli friskere i fremtiden og dermed slippe å ha en el-stol i mitt nærvær. Jeg har også tenkt for mye på hva andre vil tenke. Mitt handikap er jo nokså usynlig. Men jeg har nådd et punkt hvor at jeg innser at jeg må ha det bra i nuet. Jeg må blokkere ut forstyrrende tanker og sette livskvalitet i fokus. Uansett om jeg skulle bli bedre, eller ikke, må jeg gjøre det aller beste ut av tiden her og nå. Det beste for meg er å kunne komme meg ut og delta på de tingene jeg kan. Jeg har gått glipp av mye fordi jeg har vegret meg for å ta i bruk doningen på bildet under. Er den virkelig så ille? Jeg synes egentlig ikke det! På forsommeren studerte jeg ulike rullestolmodeller, for å finne en jeg falt for. Nesten litt som nettdating, eller hva? Jeg matchet altså med den på bildet under. Rullestolen på bildet heter "e-throne" hvis noen skulle lure. 

Hvis du er i en situasjon hvor du vegrer deg for "å ta steget" mot en elektrisk rullestol, så sier jeg "do it"! Du vil trenge tid til å fordøye situasjonen. Men er det virkelig nødvendig å lage så mye dramatikk ut av situasjonen, slik som jeg gjorde? En rullestol er bare en rullestol. Det er ikke symbolet på tap, slik jeg så på det i mange år. Man lever en gang. Hvis det er en rullestol som skal til for at du skal få et bedre liv, "go for it". Lev!  Rullestolen er skummel, men den har virkelig "boostet" min selvtillit. Selvtillit er jo en fin og attraktiv egenskap, eller hva? Ta en titt på bildene under. Bildet av meg i rullestolen er helt spesielt, fordi det er det aller første bildet som eksisterer av meg i el-rullestol. Femten år med tanker førte omsider til akseptasjon. Men Ikke gjør som meg da, please. Bruk litt kortere tid på å akseptere din egen sitiasjon. Likevel synes jeg faktisk at jeg fortjener en liten applaus!

 

Rullestolen har gitt meg god selvtillit.

 

 

Det er viktig for meg å se fin ut. Kanskje veier det opp for rullestolens skumle utseende?

 


 

Ine

 

Heels and Wheels


 • Cecilie kristiansen
  12.10.2017 kl.16:05
  Du er utrolig tøff <3
  12.10.2017 kl.18:20
  Cecilie kristiansen: Tusen takk :-)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Ine Vedeld

  Bloggen er skrevet fra et rullende og gående perspektiv. Med på laget har jeg min lille hund, Cliff. Sammen ønsker vi å inspirere og motivere. Målet vårt er å opplyse om "annerledesheter", helse og politikk innen helse/omsorg. Les mer om min historie i menyen - "om meg".
  Ine


  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta